Naam: Nancy Wassenaar
Kantoor: Kapellen
Dossierbeheerder: Liesbeth Jamart
In dienst sinds: april 2005
Leeftijd: 50 jaar
Aantal uren per week: 36u

Huishoudhulp Nancy Wassenaar

 

Humor met een blauwzwart hart!

Nog even, in april 2018, dan zal Nancy 13 jaren in dienst zijn bij Dienstenthuis. Misschien een eeuwigheid voor velen, maar niet voor Nancy, zij gaat nog steeds iedere dag goedgemutst naar haar klanten. Ophouden is dus nog niet voor morgen. Een bloemetje en een dikke proficiat zijn dan ook op hun plaats.

Betrouwbare, harde werker

Nancy omschrijven is niet zo moeilijk, zegt haar dossierbeheerder Liesbeth. Ze heeft het over een betrouwbare, toffe en harde werker, die steeds gemotiveerd is en goedgezind in het leven staat. Eigenlijk poetst ze al zowat haar hele leven, of toch al zo lang dat ze zich het zichzelf niet anders meer kan voorstellen.

Er mag al eens worden gelachen

Het mag niet verbazen dat Nancy bij het merendeel van haar klanten al vele jaren komt. Logischerwijs heeft ze met hen ook een uitstekende band opgebouwd.
Daardoor is er ruimte voor humor tijdens het werk: de boog hoeft niet altijd strak gespannen te staan, er mag al eens worden gelachen. Dat maakt het werk extra fijn, vindt Nancy. Bovendien zijn haar klanten zeer tevreden over haar werk. Ze voelt dan ook veel respect en ze wordt wel eens beloond met een extraatje, zo krijgt ze van een klant regelmatig verse eitjes van de kippen mee.

Blauwzwart

In haar vrije tijd focust Nancy zich in de eerste plaats op voetbalploeg Club Brugge. Om de 2 weken trekt ze met een supportersbus naar het verre West-Vlaanderen. Daar moedigt ze te midden van de harde kern haar favoriete ploeg aan. Dit doet ze al bijna 20 jaar lang, samen met haar zoon, zus en schoonbroer.

Feestjes!

Nancy maakt verder ook graag tijd voor de feestjes van Dienstenthuis. Ze is er bijna altijd bij, omdat ze zich er kan uitleven. En omdat ze er nieuwe mensen leert kennen, collega’s die je anders eigenlijk nooit ziet. Met vele van hen heeft ze regelmatig contact op Facebook.

 

Gouden tip:

Op feestjes zie je collega’s die je anders nooit ziet!

 

Ook werken voor Dienstenthuis? Bekijk dan snel onze vacatures!