Een nieuwe naam voor Sthep!

– 1 oktober 2023 –

Dienstenthuis, het moederbedrijf boven Sthep, heeft zojuist het dienstencheques-bedrijf Inharmony in Hechtel overgenomen. Om de krachten te bundelen zullen Sthep en Inharmony vanaf 1 oktober verder gaan onder de naam Dienstenthuis.

Poetshulp Aan Het Werk Bij Klant Boodschappen

Spannend nieuws voor onze warme onderneming: Dienstenthuis, het moederbedrijf boven Sthep, heeft zojuist het dienstencheques-bedrijf Inharmony in Hechtel overgenomen, en we zijn zeer blij om vanaf heden 55 nieuwe collega’s officieel in onze familie te verwelkomen!

In de Limburgse regio tellen we nu drie namen namelijk Inharmony, Sthep en Dienstenthuis. Dat is verwarrend en niet efficiënt. Daarom zullen zowel Sthep als Inharmony de krachten bundelen en vanaf 1 oktober verder gaan onder de naam Dienstenthuis. Op deze manier kunnen we vanuit een steviger geheel verder inzetten op groei en versterking van onze werking.

“Deze overname biedt nieuwe mogelijkheden voor groei en versterking van onze positie als toonaangevende dienstverlener in de regio. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat we met deze verandering nieuwe hoogten zullen bereiken en onze klanten een even goede dienstverlening kunnen blijven bieden”, vertelt Bert Vanhorebeek, Bestuurder van Dienstenthuis Limburg.

 

Kantoor
Hartje

Bel rechtstreeks met een kantoor in je buurt

Vind een kantoor in je buurt

Stel je vraag aan onze medewerkers door het contactformulier in te vullen.

Stel je vraag