Huishoudhulp
DIE 8775 Blokken36

Jouw thuishulp van Dienstenthuis

Geen tijd of zin om altijd te moeten poetsen, wassen en strijken? Onze ervaren en veelzijdige thuishulpen doen dit graag voor jou. Geef je huishouden uit handen en betaal eenvoudig met dienstencheques.

Ja, ik wil een thuishulp van Dienstenthuis.
Een aanvraag is zo gebeurd.

Een thuishulp please! Vind jouw kantoor
Poetshulp

Poetshulp met dienstencheques

Wil jij ook graag thuiskomen in een huis waar al veel werk in verzet is?  De wekelijkse poets van je huis, ramen wassen, bedden verschonen, afwassen,…  we nemen het graag van je over.  Of toch eens een kamer grondig onder handen nemen, de binnenkant van de ijskast en de keukenkastjes weer helemaal proper?  Alles kan.

Zalig!
Alles netjes en proper

Zalig!
Alles netjes en proper

Strijkhulp

Wassen en strijken

Alles netjes in de plooi strijken, tussendoor een wasmachine insteken of uithalen, kleren aan het droogrek hangen, bijhorende sokken uit de wasmand zoeken en alles mooi in de kast leggen: daar zorgen onze thuishulpen voor.  Zo kun jij ‘s avonds tussen pas gestreken lakens in slaap vallen.  Graag gedaan!

Kleine wasjes, grote wasjes…
No problem!

Kleine wasjes, grote wasjes…
No problem!

Kookhulp

Koken

Je maaltijd staat alvast klaar als je thuis komt, of de aardappelen zijn reeds geschild en de groentjes gesneden zodat jij direct kan beginnen bakken en braden.  Een grote pot spaghettisaus om in te vriezen, een kop soep om je in de winter aan te warmen, … ?
Klaar zonder zorgen (en lekker).

Weer wat stress tijdens de avondspits uitgespaard.

Weer wat stress tijdens de avondspits uitgespaard.

Boodschappenhulp

Boodschappen doen

Naar de winkel, bakker of apotheek in de buurt? Ook daar zorgt je thuishulp voor. Je zorgt als klant zelf voor vervoer en de maximum afstand naar de winkel is 5 km. Geef je regelmatig een boodschappenlijstje mee, dan kent je thuishulp in no time al jouw favoriete merken en smaken.  Alweer wat tijd bespaard. Graag gedaan!

Je haasten om tijdig in de winkel te geraken? Niet meer nodig.

Je haasten om tijdig in de winkel te geraken? Niet meer nodig.

Graag Gedaan
Hartje

Wat doen onze thuishulpen?

Zij zorgen er graag voor dat jouw huishouden piekfijn in orde is. Wat kunnen zij allemaal voor je doen?

 • Je hele huis stofzuigen en poetsen
 • De vaatwas legen en terug vullen
 • Je oven terug helemaal proper maken
 • De vuilzakken buiten zetten
 • De speelkamer opruimen
 • Verse lakens op bed leggen
 • Een was insteken
 • Een mandje kleren strijken
 • Een maaltijd voorbereiden
 • Boodschappen doen
Een thuishulp please!

Onze thuishulpen zijn veelzijdig, maar hun taken niet onbegrensd.

Wat is niet toegelaten via het dienstenchequesysteem?

 • Kinderopvang
 • Tuinonderhoud
 • Auto wassen
 • Gemeenschappelijke ruimtes in appartementen poetsen
 • Ruimtes voor professioneel gebruik poetsen
 • Helpen verhuizen
 • De hond uitlaten
Opleiding huishoudhulp

En dat doen ze niet alleen

De juiste match vinden, de geknipte thuishulp voor in jouw huis, de poetstaken uitgevoerd zoals jij het wil: daar gaan wij samen voor. Je kan rekenen op een kwalitatieve service, maar zeker ook op een persoonlijke en warme aanpak.  Zo zal jouw nieuwe thuishulp de eerste keer dat hij/zij naar jou komt begeleid worden door zijn/haar consulent.  We bespreken wat er allemaal moet gebeuren, overlopen de veiligheidsfiche en onderteken het contract.  Zo weet je thuishulp meteen wat jij verwacht en weet jij ook wat je van Dienstenthuis mag verwachten.

Onze thuishulpen starten allemaal met een uitgebreide opleiding vooraleer ze naar hun klanten gaan: poetsen, strijken, productkennis, veilig en ergonomisch werken: het komt allemaal aan bod.

Daarnaast zorgen we voor opleiding op de werkvloer.  Van bij de start worden onze nieuwe collega’s tijdens het werken bij hun klanten opgevolgd ter plekke, maar ook onze anciens kunnen steeds advies of tips vragen bij onduidelijkheden.  Ook jij als klant kan deze coaching van je thuishulp aanvragen waar nodig.  Op die manier garanderen we voortdurend kwaliteit.

VKR07175

Waarom kies je voor Dienstenthuis?

Je kan op ons rekenen voor een uitgebreide begeleiding en opleiding van onze thuishulpen. Je hebt een vaste contactpersoon die alles voor jou en jouw hulp regelt. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in de dienstenchequesector en zijn dé referentie in de provincie Antwerpen.

Huishoudhulp dienstencheques

Dienstencheques?

Thuishulp via dienstencheques, hoe werkt dat precies? Via de dienstencheques betaal je € 9 (€ 7,20 na belastingaftrek) per uur. Je vraagt je cheques aan via Pluxee (Sodexo) en we kunnen starten.  Bij Dienstenthuis betaal je vanaf januari 2023 een bijkomende bijdrage, naast de gebruikelijke dienstencheque.  We opteren voor een eerlijke bijdrage van € 0.60 per gewerkt uur in plaats van een vaste bijkomende bijdrage. Je betaalt dus niet voor vakantie of andere afwezigheden van je thuishulp.

Betalen met dienstencheques en Dienstenthuis doet de rest. That’s it!

Betalen met dienstencheques en Dienstenthuis doet de rest. That’s it!