We investeren in mensen, niet in holle reclameslogans

Als toonaangevend dienstenchequebedrijf in de provincie Antwerpen investeert Dienstenthuis met de aanwerving van een HR-verantwoordelijke nog meer in haar HR-beleid. Jurgen De Vos komt over van SD Worx Staffing Solutions.

Koen Umans, afgevaardigd bestuurder van Dienstenthuis Antwerpen licht toe: “Dienstenthuis is al 18 jaar actief in de dienstenchequesector. In die tijd groeiden we uit tot een mensgericht en zeer divers bedrijf met meer dan 1.000 werknemers. Onze medewerkers maken de kern uit van onze werking en verdienen daarom veel tijd en aandacht. Een goed HR-beleid is de motor van onze duurzame groei. We zien dat steeds meer werknemers van andere dienstenchequebedrijven naar ons overstappen omdat ze het niet eens zijn met het beleid van hun vorige werkgever. Bij Dienstenthuis hebben we er steeds voor gekozen te investeren in mensen, niet in holle reclameslogans. En vooral: ook steeds te doen wat we zeggen en beloven. En die respons krijgen we ook van onze starters, dat we effectief doen wat we beloofd hebben.

Met de aanwerving van een HR manager brengen we het HR beleid onder de verantwoordelijkheid van één iemand. Een pro-actief HR-beleid is een noodzaak in deze snel veranderende maatschappij en arbeidsmarkt. Met Jurgen De Vos hebben we iemand waarmee we heel veel HR-expertise binnen Dienstenthuis verwerven en die ons HR-beleid verder kan ontwikkelen. Daar ben ik ontzettend blij mee”

Jurgen

Na een rijkgevulde loopbaan bij onder meer Select Human Resources, Plantyn en SD Worx Staffing Solutions heeft Jurgen De Vos de overstap naar Dienstenthuis gemaakt: “Dienstenthuis is een dynamisch bedrijf waar ik mee het verschil kan maken. Dat ze nog meer in HR willen investeren kan ik alleen maar toejuichen. En Dienstenthuis doet eigenlijk al heel veel. Ze onderschatten zichzelf op dat gebied. Er staan heel wat HR-projecten in de steigers. Zo onderzoeken we momenteel of we kunnen aanwerven via ‘open hiring’ en willen  we nog meer verbinding met al onze werknemers, een noodzaak na 2 helse coronajaren.

Dienstenthuis is een dienstencheque-bedrijf dat thuishulp voorziet aan klanten in en om Antwerpen. Duurzame HR zit in het hart van dit maatschappelijk geëngageerd bedrijf dat in 2004 werd opgericht. Waarden als respect voor mens en milieu vormen de basis van de werking.

Kantoor
Hartje

Bel rechtstreeks met een kantoor in je buurt

Vind een kantoor in je buurt

Stel je vraag aan onze medewerkers door het contactformulier in te vullen.

Stel je vraag