Sthep warm en veilig onder de vleugels van groep Komeet

-12 december 2022-

Groep Komeet, de dienstencheques-groep waar o.a. Dienstenthuis toe behoort, rondde zopas de overname van Sthep dienstencheques uit Limburg af. Hiermee telt de dienstencheques-groep al vier bedrijven, samen goed voor 2500 thuishulpen en 85 omkaderingsmedewerkers.

Overname Sthep

Sthep is een gerenommeerd dienstencheques bedrijf met 3 vestigingen in Noord-Limburg en stelt 135  medewerkers tewerk.

Om de toekomst van Sthep en haar medewerkers op lange termijn veilig te stellen koos zaakvoerder Wendy Janssen voor een inbedding in een grotere groep.

“Voor mijzelf is het belangrijk dat mijn medewerkers terecht komen bij een warme werkgever, waar de medewerkers en de klanten écht centraal staan,” zegt Wendy Janssen.  “Bij de groep Komeet hebben we dit gevonden. We hadden al enkele jaren een positief contact en zo werd deze integratie een volgende logische stap.”

“We werken professioneel, maar ook met een persoonlijke aanpak en een groot hart voor mensen en dat onderscheidt ons van de grote commerciële giganten in de sector, zegt Tim Klaassen van Komeet. “Met Dienstenthuis zijn we met 2200 collega’s actief in de provincie Antwerpen.  Met Sthep erbij zetten we nu voet aan wal in Limburg.”

“Sthep cvba vso blijft verder werken onder de gekende naam, alsook de goede werking blijft dezelfde,” zegt Tim Klaassen. “Via gemeenschappelijke experten en contracten kunnen we daarna de werking enkel nog maar verbeteren voor alle collega’s en klanten.”

De rol van zaakvoerder Wendy zal verminderen in de toekomst. Zij gaat, eens de overdracht gerealiseerd is, op zoek naar andere uitdagingen.

Groep Komeet blijft zich ondertussen focussen op verdere overnames van gezonde dienstencheque-bedrijven die wat betreft bedrijfscultuur dicht bij hen aanleunen.

Kantoor
Hartje

Bel rechtstreeks met een kantoor in je buurt

Vind een kantoor in je buurt

Stel je vraag aan onze medewerkers door het contactformulier in te vullen.

Stel je vraag