Gita – blij met de rust na de paaspauze

23 april 2021

Op de nieuwe website van Dienstenthuis schitteren alleen echte klanten en thuishulpen.  En die zetten we graag in de kijker.

 

VKR04105 Edit 2

De campagne is gestart met Gita, een ondernemende vrouw die enkele jaren geleden haar eigen bedrijf oprichtte.  Ze heeft Indische roots, en na een bezoek aan haar thuisland, bracht ze de typische chai latte mee naar hier.  Sindsdien kunnen we genieten van Chalo chai latte.  Gita heeft de laatste jaren hard gewerkt, en het bedrijf is steeds gegroeid.  Ze is telefonisch steeds bereikbaar voor collega’s en klanten.

 

Daarnaast spendeert ze zoveel mogelijk tijd met haar kinderen, probeert ze regelmatig te sporten, en onderhoudt ze contact met vriendinnen en familie.  Als alleenstaande mama van 2 kinderen is het niet gemakkelijk om dat allemaal geregeld te krijgen.  Ook hierin toont ze zich ondernemend, door ondersteuning in te schakelen waar nodig.  Zo houdt ze broodnodige tijd voor zichzelf over.

 

Gita heeft een ruim en gezellig huis, en ze vindt het belangrijk om steeds vers te koken voor zichzelf en de kinderen.  Van aan het kookeiland kijkt ze uit op de speelhoek van de kinderen, de bureauruimte is dan gelukkig even uit het zicht.

 

De paaspauze was ook in het gezin van Gita een periode waarin er meer dan ooit gespeeld, gewerkt, geknutseld, gekookt en samengeleefd werd.  En ook meer dan ooit, genoot Gita van de rust die een proper en opgeruimd huis uitstraalt na de komst van haar thuishulp, Ronald.  Want een rustige omgeving, geeft rust in het hoofd.

Kantoor
Hartje

Bel rechtstreeks met een kantoor in je buurt

Vind een kantoor in je buurt

Stel je vraag aan onze medewerkers door het contactformulier in te vullen.

Stel je vraag