Dienstenthuis opent nieuw kantoor in Hechtel

– 1 februari 2024 –

Dienstenthuis vierde deze week de opening van haar nieuwe kantoor in Hechtel. Deze mijlpaal markeert een belangrijke stap in de groei van het dienstenchequebedrijf in regio Limburg en is een resultaat van de recente overname van Inharmony in Hechtel. De Burgemeester van Hechtel, Jan Dalemans, en Schepen Nele Lijnen kwamen langs voor de officiële inhuldiging van het gebouw.

Het Nieuwe Kantoor In Hechtel Ligt Centraal Gelegen

De locatie werd gekozen omwille van de gemakkelijke bereikbaarheid. “We hebben gezocht naar een pand dat centraal gelegen is, zodat we onze huidige en toekomstige collega’s en klanten met open armen kunnen ontvangen op kantoor. Zo hopen we om een nog betere dienstverlening te kunnen bieden.” vertelt Bert Vanhorebeek, directeur van Dienstenthuis enthousiast.

Op dit moment werken er al heel wat gedreven en gepassioneerde collega’s in Dienstenthuis Limburg en Dienstenthuis is klaar voor nóg meer getalenteerde mensen om zich bij het team aan te sluiten. De vraag naar thuishulp blijft stijgen en daarom zetten ze hun zoektocht naar nieuwe talenten vol enthousiasme verder.

Ben jij op zoek naar een geweldige job als thuishulp of gewoon heel erg benieuwd naar het vernieuwde kantoor? Bekijk de openingstijden via www.dienstenthuis.be/kantoren/hechtel en breng ons een bezoekje!  Ook (toekomstige) klanten zijn steeds welkom!

Burgemeester Jan Dalemans En Schepen Nele Lijnen Huldigen Het Kantoor Officieel In

Kantoor
Hartje

Bel rechtstreeks met een kantoor in je buurt

Vind een kantoor in je buurt

Stel je vraag aan onze medewerkers door het contactformulier in te vullen.

Stel je vraag