Dienstenthuis Turnhout in actie voor de Warmste Week!

– 21 december 2023 –

Dienstenthuis Turnhout organiseerde ter gelegenheid van hun miljoenste poetsuur een indrukwekkende actie voor De Warmste Week. Met de hulp van vele enthousiaste sponsors en supporters zamelden we maar liefst €10.000 in voor het goede doel.

Op 21 december liepen Tim Klaassen (Afgevaardigd Bestuurder) en Karolien Vervecken (Directeur) van Dienstenthuis Turnhout een route van 18km. Het doel? Een warme attentie brengen aan alle collega-thuishulpen die er sinds de start bij zijn. Ze koppelden dat meteen aan een actie voor de Warmste Week, die dit jaar in het teken staat van opgroeien zonder zorgen, een thema dat hen, als gezinsvriendelijk bedrijf, nauw aan het hart ligt.

Met deze actie benadrukt Dienstenthuis niet alleen hun grote betrokkenheid aan de maatschappij, maar zeker ook de kracht van bedrijven die werken met dienstencheques. Ondanks de financiële uitdagingen in de sector, draagt Dienstenthuis actief bij aan een positieve verandering in het leven van hun medewerkers en hun omgeving. “Ondanks het barre winterweer konden we rekenen op heel wat enthousiaste supporters en een mooi bedrag inzamelen voor het goede doel. Mensgericht ondernemen zit in ons DNA dus in de toekomst zullen er zeker nog meer warme acties volgen!”, zegt Tim trots.

Dienstenthuis Turnhout bij collega-thuishulpen    Dienstenthuis collega's komen supporteren

Kantoor
Hartje

Bel rechtstreeks met een kantoor in je buurt

Vind een kantoor in je buurt

Stel je vraag aan onze medewerkers door het contactformulier in te vullen.

Stel je vraag