“De modellen zijn onze ambassadeurs, het is hun tevredenheid die we willen laten zien”

20 november 2020

Vandaag lanceren we deze nieuwe site, een nieuwe huisstijl én een nieuwe communicatiecampagne op social media met warme oprechte filmpjes!

Mooi en in het oog springend detail is dat alle modellen op de website en in de campagne eigen medewerkers en klanten zijn. In hun eigen huis, en met hun eigen woorden. Helemaal oprecht, net zoals Dienstenthuis. Het zijn onze ambassadeurs en het is hun tevredenheid die we willen laten zien.

We willen dan ook Gita en haar kinderen, Marij en Erwin, en Mariette heel erg bedanken voor hun medewerking aan deze campagne en om hun huis voor ons open te stellen. En natuurlijk ook dank aan hun én onze thuishulpen Ronald, Fanny en Shihud. Tatiana en haar zoontjes en Anke en Supalak mogen we in dit rijtje ook niet vergeten. Dikke en welgemeende merci allemaal!

Het eerste filmpje zie je hier, de latere lanceren we periodiek. Volg dus zeker Dienstenthuis Antwerpen op Facebook, Instagram en YouTube  en Dienstenthuis Turnhout op  Facebook en Youtube Delen mag 😉

Deze nieuwe website laat je toe snel jouw kantoor of de juiste contactpersoon te vinden. Het is de plaats om handige formulieren te downloaden zoals sleutelcontracten, jaarplanningen etc. Maar je kan natuurlijk ook nog eens nalezen wat jouw thuishulp allemaal voor je mag doen, en wat niet.

 

Kantoor
Hartje

Bel rechtstreeks met een kantoor in je buurt

Vind een kantoor in je buurt

Stel je vraag aan onze medewerkers door het contactformulier in te vullen.

Stel je vraag