Persbericht: Dienstenthuis ambitieus met 70 vacatures

19 november 2020

In moeilijke economische tijden is er ook goed nieuws te rapen en profileert Dienstenthuis zich verder als het toonaangevende dienstencheque-bedrijf van de provincie Antwerpen. Het bedrijf lanceert 70 openstaande jobs verspreid over alle vestigingen. Op dit moment telt het bedrijf 18 kantoren en 2100 medewerkers.

Untitled Design(18)

“Het zijn ook voor de dienstenchequesector woelige tijden.”, zegt Afgevaardigd Bestuurder Tim Klaassen van Dienstenthuis Turnhout. “Maar net in deze periode willen we onze ambities tonen. Mensen hebben ‘in hun kot’ meer dan ooit behoefte aan poetshulp. In onze sector is er werkzekerheid en daarom zetten we actief stappen naar uitbreiding.”

Jobs, jobs, jobs

“Ondanks Covid groeide ons bedrijf het voorbije jaar al aan met 50 collega’s.” vult Koen Umans, afgevaardigd bestuurder van Dienstenthuis Antwerpen aan. “Opvallend hierbij is dat het vaak mensen zijn uit een totaal andere sector en ook collega’s van andere dienstencheque-bedrijven. Covid heeft ervoor gezorgd dat mensen toch wel op zoek gaan naar een professioneel bedrijf dat alles goed voor hen regelt en écht om hen geeft. Elk nadeel heeft zo zijn voordeel.”

Digitalisering met eigen modellen

Om de groei te faciliteren wordt een versnelling hoger geschakeld op het communicatievlak. Zowel klanten als thuishulpen kunnen binnenkort gebruik maken van een handige app om de samenwerking vlotter te laten verlopen. Een nieuwe website helpt toekomstige klanten en sollicitanten ook vlotter doorheen hun aanvraag. Mooi detail is dat alle modellen op de website eigen medewerkers en klanten zijn. “Het zijn onze ambassadeurs, het is hun tevredenheid die we willen laten zien.” aldus een trotse Koen Umans.

Imago

Dienstenthuis hecht veel belang aan ethisch ondernemen en is fier op haar kansenbeleid. “Binnen ons bedrijf werken we met bijna 100 nationaliteiten, met alle leeftijden en maten. We willen investeren in onze mensen, in goede jobs en we zijn ervan overtuigd dat we op die manier ook investeren in een gezond bedrijf. Zo willen we een voortrekkersrol nemen in mensgericht ondernemen in de sector, maar ook daarbuiten.’ zo besluiten de ambitieuze twee.

 

Einde persbericht

 

Voor meer informatie, een interview en/of fotomateriaal kan je steeds terecht bij:

Tim Klaassen               Afgevaardigd bestuurder Dienstenthuis Turnhout
0499 05 00 42             tim.klaassen@dienstenthuis.be

Koen Umans                Afgevaardigd bestuurder Dienstenthuis Antwerpen
0486 63 17 31              koen.umans@dienstenthuis.be

Inge De Clerck             perscontact
0476 83 87 88             pers@dienstenthuis.be

 

Dienstenthuis:

Dienstenthuis is een dienstencheque-bedrijf dat thuishulp voorziet aan klanten in en om Antwerpen en de Kempen. Duurzame HR zit in het hart van dit maatschappelijk geëngageerd bedrijf dat in 2004 werd opgericht. Waarden als respect voor mens en milieu vormen de basis van de werking.

Kantoor
Hartje

Bel rechtstreeks met een kantoor in je buurt

Vind een kantoor in je buurt

Stel je vraag aan onze medewerkers door het contactformulier in te vullen.

Stel je vraag