Over Dienstenthuis

Onze doelstelling

Dienstenthuis heeft drie doelen:

  1. We streven naar een professionele en efficiënte dienstverlening voor onze klanten
  2. We zijn een betrouwbare werkgever die iedere gemotiveerde huishoudhulp een duurzame job wilt geven
  3. We willen een gezonde en veilige werkomgeving creëren

Wie via Dienstenthuis hulp in het huishouden aanvraagt, mag rekenen op een ervaren en verantwoordelijke huishoudhulp die poetst, strijkt, kleine boodschappen doet, maaltijden bereidt en nog andere huishoudelijke taken uitvoert. Je betaalt eenvoudig via dienstencheques en je hebt een vast kantoor als aanspreekpunt voor al je vragen.

 

Vraag jouw huishoudhulp aan

 

Iedereen die aan de slag wilt als huishoudhulp krijgt een kans bij Dienstenthuis. We maken geen onderscheid op basis van leeftijd, religieuze overtuiging of etnische origine. Dat betekent ook dat we niet ingaan op specifieke verzoeken van klanten. Onze werknemers krijgen een vast contract met een eerlijke verloning en bijkomende voordelen.

 

Solliciteer als huishoudhulp

 

Dienstenthuis draagt gezondheid en veiligheid hoog in het vaandel. We drukken er bij onze klanten op om ecologische schoonmaakproducten en degelijk werkmateriaal te voorzien. Dit om arbeidsongelukken te voorkomen en een gezond huis te bekomen. Voordelig voor zowel de klant, als voor de huishoudhulp van Dienstenthuis.

 

Onze vennootschap

Dienstenthuis bestaat sinds 2004. In ruim 10 jaar groeiden we uit tot een bedrijf met 1500 werknemers. We bestaan uit twee vennootschappen:

 

Onze regio’s

Dienstenthuis Antwerpen heeft kantoren verspreid in en rond Antwerpen. Ben je op zoek naar een huishoudhulp regio Antwerpen dan ben je bij Dienstenthuis aan het juiste adres. Er is steeds een kantoor bij jou in de buurt!

Neem contact met ons op