Poetshulp met dienstencheques

Een blinkende keuken. Een kraakpropere badkamer. Een vloer die netjes gestofzuigd en gedweild is. En een frisse geur door je huis. Dat is precies wat je van onze poetshulp mag verwachten nadat zij of hij jouw huis verlaat.

Bespaar tijd met een poetshulp

Vraag jouw poetshulp aan

Meer info? Bel gratis!

0800 90 915

Poetsvrouw gezocht? Kies voor kwaliteit van Dienstenthuis

Poetshulp zoeken en de geknipte persoon vinden, is geen evidentie. Daarom staan we bij Dienstenthuis op kwaliteit. Samenwerken start met een huisbezoek zodat onze poetshulp precies weet wat de verwachtingen zijn. Bij Dienstenthuis krijgt iedere poetsvrouw en iedere poetsman ook een degelijke opleiding voor zij of hij begint. Deze opleiding omvat theorie en praktijk over:

Op de werkvloer worden onze poetshulpen begeleid. Bij de start, maar ook nadat ze al langer in dienst zijn. Op die manier garanderen we voortdurend kwaliteit.

 

Wat doet een poetshulp?

Onze poetshulp poetst iedere ruimte tot in de puntjes. We dweilen de vloer, maken het toilet en de douche schoon en stoffen alles af, om maar een paar dingen te noemen. Iets lastigere of minder frequente klusjes zoals een koelkast reinigen, de oven schoonmaken en ramen lappen, doen we ook.

 

Wat doet een poetshulp niet?

We poetsen geen:

  • gemeenschappelijke ruimtes zoals een trappenhal in een appartementsgebouw
  • ruimtes voor professioneel gebruik zoals een dokterspraktijk
  • auto’s
  • tuin (wel het terras)
  • dierenbenodigdheden zoals een kattenbak

Onze poetshulp mag op een trapladder ook niet hoger staan dan 3 treden om schoon te maken.

 

Wat kost een poetshulp?

Voor een poetsvrouw met dienstencheques betaal je één cheque per uur. Een cheque kost 9 euro, maar netto betaal je slechts 6,30 euro (30% belastingaftrek). That’s it! Geen extra kosten voor transport of administratie. Wel voorzie je zelf de nodige producten en het materiaal.

 

Ontdek hoe poetshulp met dienstencheques werkt.

“Mijn Cubaanse thuishulp Isabelle is een heel gezellige en goede poetshulp. Ik ben heel tevreden over haar diensten. Na een paar keer kreeg ze de huissleutel. Dat werkt het makkelijkst omdat ik als freelancer op onregelmatige tijdstippen van huis ben. Ik vertrouw haar voor de volle 100%.”

- Jenne Decleir

Veelgestelde vragen over een poetshulp met dienstencheques

Bespaar tijd met een poetshulp

Vraag jouw poetshulp aan

Meer info? Bel gratis!

0800 90 915