Contact hoofdkantoor

Dienstenthuis zet volop in op een goede omkadering van haar medewerkers. Zo hebben wij een heel team om te begeleiden en te ondersteunen op én naast de werkvloer.

Werkbegeleiding

Jaimy, Veerle, Marleen en Kim staan onze thuishulpen met raad en daad bij op de werkvloer. Bij opmerkingen, problemen of vragen van de klant of van de thuishulp zelf, gaan zij mee ter plekke om de situatie te bekijken en een gepaste oplossing te vinden. Op deze manier werken wij aan en vlotte samenwerking en een grotere werktevredenheid bij klant én thuishulp.  Ze zijn betrokken bij het sollicitatieproces en geven opleiding aan nieuwe collega’s, zo zijn ze, naast de consulenten, echte vertrouwenspersonen voor onze thuishulpen.

Jaimy
Jaimy Crazy

Jaimy Van den Bergh

werkbegeleidster

Veerle
Veerle Crazy

Veerle Van Horen

werkbegeleidster

Marleen
Marleen Crazy

Marleen Van Den Eede

werkbegeleidster

Kim
Kim Crazy

Kim Van Petegem

werkbegeleidster

Onthaal en logistiek

Zoubida heet je welkom bij Dienstenthuis en zorgt voor het goede beheer van ons uitgebreide fietsenpark, de voorraden arbeidskledij en de abonnementen voor het openbaar vervoer van onze medewerkers.

Zoubida
Zoubida Crazy

Zoubida Haouhaou

Administratief commercieel medewerker

Sociale Dienst

Dienstenthuis wil haar medewerkers niet enkel bijstaan op de werkvloer, maar ook naast de werkvloer. Onze medewerker sociale dienst, Marij, zorgt voor extra ondersteuning van onze thuishulpen. Zij staat iedereen bij met raad en daad bij privéproblemen, want die hebben ook vaak invloed op het werk. Dit kan gaan van kleine administratieve vragen (belastingaangifte, betwisting facturen,…) tot meer uitgebreide problemen (financiën, huisvesting, relatieproblemen,…). Marij volgt ook de thuishulpen op die langdurig ziek zijn zodat de band met het arbeidsmilieu behouden blijft.  De medewerker sociale dienst heeft beroepsgeheim en werkt onafhankelijk: alle zaken worden door haar discreet behandeld.

Marij
Marij Crazy

Marij Uijt den Bogaard

medewerker sociale dienst

Financiële dienst

Sara volgt alle inkomende en uitgaande facturen en betalingen op, zorgt voor een goed verloop van de dienstenchequestromen, maakt wekelijks de planning van de werkbegeleiders op en biedt administratieve ondersteuning aan haar collega’s.

Sara B
Sara B Crazy

Sara Bernage

medewerker financiële dienst

Personeelsdienst

Wendy kent de arbeidswetgeving als geen ander en staat al haar collega’s bij met raad en daad op dit gebied. Zij zorgt voor een vlekkeloos verloop van de uitbetaling van de lonen en alle personeelsadministratie.

Jurgen is verantwoordelijk voor het HR beleid met als doel dat elke medewerker goed en graag werkt bij Dienstenthuis.

Wendy
Wendy Crazy

Wendy Boeckx

medewerker personeelsdienst

Jurgen
@vormkrijger

Jurgen De Vos

HR verantwoordelijke

Preventiedienst

Peter en John vormen de preventiedienst van Dienstenthuis. Zij zorgen met het WOTCA-beleid (Watch Out & Take Care. Always.) voor een veilige en gezonde werkomgeving.

Peter
Peter Crazy

Peter Bijnens

medewerker preventiedienst

John Hermans
John Hermans Crazy

John Hermans

medewerker preventiedienst

Management

Het management onder aanvoering van Sophie zorgt voor een professionele uitbouw van ons bedrijf. Jurgen is verantwoordelijk voor het HR beleid met als doel dat elke medewerker goed en graag werkt bij Dienstenthuis.  Sara volgt als ICT- en Opleidingsmanager alle softwareapplicaties en ICT op, optimaliseert procedures en beheert de interne en externe opleidingen.

Het management-team zorgt zo voor resultaten, visie en motivatie van hun teams.

Afgevaardigd bestuurder Koen en Algemeen directeur Sophie stippelen de weg uit die Dienstenthuis bewandelt. Zij zorgen ervoor dat de visie van mensgericht ondernemen en een persoonlijke aanpak steeds doorgetrokken wordt.

Sophie
Sophie Crazy

Sophie Burm

Algemeen directeur

Jurgen
@vormkrijger

Jurgen De Vos

HR manager

Sara VDW
Sara VDW Crazy

Sara Van der Weken

ICT – en Opleidingsmanager

Koen
Koen Crazy

Koen Umans

Afgevaardigd bestuurder