Naam: Sarah Ideh
Kantoor: Linkeroever
Dossierbeheerder: Sophie Burm
In dienst sinds: 19 juli 2004
Leeftijd: 45 jaar
Aantal uren per week: 35u

Sarah Ideh met boeket

 

Dit jaar bereikt Sarah de kaap van 14 jaar bij Dienstenthuis. Nog straffer is dat zij voor dag en dauw opstaat om vanuit Bazel met het openbaar vervoer bij klanten in alle uithoeken van Antwerpen te geraken. Respect! Ze begon haar carrière bij het kantoor in Antwerpen Noord maar werkt sinds 2009 voor het kantoor op Linkeroever.

 

Drie generaties

Als je je werk ernstig neemt en je klanten respecteert, dan kom je volgens Sarah een heel eind. Sarah is haar klanten ontzettend trouw. Zo werkte zij al bij drie generaties in één gezin: de grootmoeder, de moeder en nu bij de kleindochter. Als we een blik op haar uurrooster werpen, zien we nog steeds dezelfde namen en adressen van de mensen bij wie ze gaat werken van toen ze in 2004 begon. Sarah is ook dol op kinderen en kinderen zijn dol op haar. Ze staan te springen als ze binnenkomt en trekken een beteuterd gezicht als ze niet komt wegens een dagje vakantie. Sarah vindt dit een fijn aspect van de job: het meeleven met de klanten en hun kinderen zien opgroeien van baby tot ze bijna het huis uit zijn.

 

Van Antwerpen naar Bazel

Achttien jaar geleden kwam Sarah in België aan. Met veel pijn in het hart liet ze zelf drie kinderen achter in Nigeria. Gelukkig ontmoette ze niet lang nadien een hele lieve man die we ook regelmatig op het kantoor zien. Een paar jaar geleden verhuisden ze van het drukke Antwerpen naar het landelijke Bazel. Gelegen aan de Schelde is het de ideale uitvalsplek voor hen om fiets- en wandeltochten te maken. Sarah houdt van het groen in Bazel en omgeving, alsook de vriendelijke mensen uit de buurt.

Gouden tip:

Leef mee met je klanten en hun gezin, dat is zo’n fijn aspect van de job!

Ook werken voor Dienstenthuis? Bekijk dan snel onze vacatures!