Naam: Charity Eguakun
Kantoor: Berchem
Dossierbeheerder: Nathalie Mertens
In dienst sinds: 16 januari 2006
Leeftijd: 41 jaar
Aantal uren per week: 36,5u

Huishoudhulp Charity Eguakun

 

Charity is een kanjer: ruim 15 jaar is ze als huishoudhulp aan de slag, waarvan 12 jaar bij Dienstenthuis. 36,5 uren per week geeft ze het beste van zichzelf bij haar klanten. Daarnaast houdt ze ook nog eens een huishouden met 5 kinderen draaiende. Ze verdient dan ook een grote bos bloemen, en ons grootste respect!

 

In 1996 kwam Charity vanuit Nigeria aan in ons land. De beginjaren waren niet eenvoudig, maar ze volgde lessen Nederlands en vond enkele jaren later werk als poetshulp via een uitzendbureau. In het begin moest ze zich nog vaak in het Engels behelpen, maar inmiddels spreekt ze heel goed Nederlands, dankzij haar werk als thuishulp.

 

Eerder timide

In 2006 maakte Charity de overstap naar Dienstenthuis omdat ze graag met een vast contract wou werken. Een aantal klanten van haar kwamen met plezier mee. Hoewel Charity intussen is verhuisd naar Merksem, blijft ze werken voor haar kantoor en haar klanten in Berchem. Enerzijds wil ze haar klanten niet in de steek laten en anderzijds geeft Charity ook toe dat ze eerder timide is en ze houdt dus graag vast aan haar vertrouwde kantoor en aan de klanten die ze al kent.

 

Liefst alleen

Charity werkt al heel lang bij haar klanten, bij 1 klant zelfs al 15 jaar. Ze heeft een goede band opgebouwd met deze gezinnen. Ze voelt zich er thuis, ze wordt gewaardeerd en ze krijgt wel eens een attentie, bv bij de geboortes van haar kinderen. Ondanks dat goede contact, werkt Charity het liefst alleen. Ze heeft het gevoel dat ze de klanten dan meer kan verrassen met een proper huis. Charity houdt ook wel van een vuil huis, dan zie je meer resultaat wanneer je klaar bent. Bovendien kan ze in haar eentje goed doorwerken en, ze kan intussen zingen zonder gĂȘne, want ze werkt met plezier!

 

Ook werken voor Dienstenthuis? Bekijk dan snel onze vacatures!