Thuishulp met dienstencheques

Moeten er kleine huishoudelijke taken gebeuren zoals de was en wat klein naaiwerk? Laat dat maar aan de huishoudhulpen van Dienstenthuis over!

Onze thuishulp zet je wasmachine aan en hangt daarna je was op aan het droogrek of doet het in de droogmachine. Je mag er zeker van zijn dat kledingetiketten juist gelezen worden. Daarvoor voorziet Dienstenthuis een opleiding. Ook verstelwerk van strijkgoed neemt je particuliere thuishulp graag voor haar of zijn rekening. Denk je verder nog aan iets? Laat het weten! We helpen je graag verder.

 

Bespaar tijd met een thuishulp

Vraag jouw thuishulp aan

Meer info? Bel gratis!

0800 90 915

Hulp in huis

Onze hulp aan huis bespaart je heel wat tijd. Bovendien combineert onze huishoudelijke hulp haar werk met poets- en strijktaken bij jou thuis. Zo slinkt niet alleen je to do-lijstje, maar vind je na je werkdag ook een proper huis én een lege strijkmand terug.

 

Wat doet je thuishulp niet?

Hulp thuis via Dienstenthuis is veelzijdig, maar niet onbeperkt. Wat we niet doen:

  • verhuizen
  • zware spullen verplaatsen
  • in de tuin werken
  • babysitten
  • kinderen ophalen of wegbrengen
  • huisdieren uitlaten
  • de auto poetsen

 

Wat kost een thuishulp?

Je bent op zoek naar thuishulp? Dienstencheques zijn het ideale betaalmiddel! Je betaal één cheque per uur. Een dienstencheque kost 9 euro, maar netto betaal je slechts 6,30 euro (30% belastingaftrek). That’s it! Geen extra kosten voor administratie of transport.

 

Ontdek hoe thuishulp met dienstencheques werkt.

“Omwille van mijn gezondheid moest ik het rustiger aan doen en nam ik thuishulp in huis. Ik kan het heel goed vinden met mijn poetshulp. Ze is zelfs een vriendin geworden! Tijdens haar pauze eten we samen.”

- Agnes Roziers

Veelgestelde vragen over thuishulp

 

Bespaar tijd met een thuishulp

Vraag jouw thuishulp aan

Meer info? Bel gratis!

0800 90 915