Strijkhulp met dienstencheques

Kijk je iedere keer op tegen die berg schone kleding die nog gestreken moet worden en zou je die tijd liever aan iets anders besteden? Kies dan voor de strijkhulp aan huis van Dienstenthuis.

In de meeste gevallen combineert een huishoudhulp strijkwerk met poetstaken. Maar indien je alleen hulp wenst bij het strijken, kan dat natuurlijk ook.

 

Bespaar tijd met een strijkhulp

Vraag jouw strijkhulp aan

Meer info? Bel gratis!

0800 90 915

Waarom kiezen voor de strijkdienst van Dienstenthuis?

Samenwerken met Dienstenthuis start met een huisbezoek zodat onze huishoudhulp met dienstencheques precies weet wat de verwachtingen zijn. Bij Dienstenthuis krijgt iedere strijkhulp ook een degelijke opleiding voor zij of hij begint. De training omvat onder meer:

  • etiquette juist interpreteren
  • kennis van verschillende strijkijzers en -planken
  • hemden netjes vouwen
  • jurken foutloos strijken

Op de werkvloer worden onze strijkhulpen begeleid. Bij de start, maar ook nadat ze al langer in dienst zijn. Op die manier garanderen we voortdurend kwaliteit.

 

Wat doet een strijkhulp?

Onze strijkhulpen strijken al je kledingstukken volgens de regels van de kunst. Dit combineren ze met hun poetstaken bij jou thuis. Zo is alles meteen gebeurd en vind jij, na je werkdag, een proper huis en een lege wasmand terug.

 

Wat kost strijken aan huis?

Strijkhulp gezocht? Voor thuis strijken met dienstencheques betaal je één cheque per uur. Een cheque kost 9 euro, maar netto betaal je slechts 6,30 euro (30% belastingaftrek). That’s it! Geen extra kosten voor transport of administratie. Wel voorzie je zelf het nodige materiaal.

 

Ontdek hoe strijkhulp met dienstencheques werkt

“Onze poetshulp werkt al meer dan 10 jaar bij ons. Ze is een stuk van het meubilair geworden (lacht). Ze ziet alles en trekt haar plan. Sinds 2 jaar hebben we ook een strijkhulp. Ieder jaar krijgen ze een cadeautje van mij rond de jaarwisseling.”
“Wanneer er iets extra gedaan moet worden zoals de oven schoonmaken, laat ik een briefje achter en dan gebeurt dat. Ik kan op mijn thuishulpen rekenen.”

- Ingrid Baeten

Veelgestelde vragen over onze strijkdienst met dienstencheques

Bespaar tijd met een strijkhulp

Vraag jouw strijkhulp aan

Meer info? Bel gratis!

0800 90 915