Schoonmaakster met dienstencheques

Kijk je na het koken, de was en de plas, en wekelijks je boodschappen doen ook zo op tegen het schoonmaakwerk? Dat begrijpt Dienstenthuis maar al te goed! Bij ons vind je een vaste en opgeleide schoonmaakhulp die je huis tot in de puntjes poetst.

Bespaar tijd met een schoonmaakster

Vraag jouw schoonmaakhulp aan

Meer info? Bel gratis!

0800 90 915

Schoonmaakster gezocht?

Een betrouwbare schoonmaker vinden, is niet gemakkelijk. We hechten dan ook veel belang aan kwaliteit en dat garanderen we op drie manieren:

  • We starten iedere samenwerking met een huisbezoek zodat onze schoonmaaksters precies weten wat er van hen verwacht wordt.
  • Ieder lid van onze schoonmaakdienst krijgt een uitgebreide opleiding over poetsen, strijken en veiligheid op de werkvloer.
  • In het begin, maar ook nadat onze poetshulpen al langer in dienst zijn, begeleiden we hen bij onze klanten thuis.

 

Schoonmaakhulp gezocht: dit mag je verwachten

Bij Dienstenthuis vind je een veelzijdige en ervaren huishoudhulp. We maken alle kamers schoon, we dweilen en stoffen alles af. Minder frequente klusjes zoals een oven ontvetten, nemen we ook voor onze rekening.

 

Wat onze schoonmaakster niet doet

Hoewel we open staan voor speciale verzoeken, blijft ons werk beperkt tot de schoonmaak van je huis. Wat we niet doen:

  • kinderopvang
  • tuinonderhoud
  • auto’s schoonmaken
  • dieren verzorgen en hun benodigdheden schoonmaken
  • professionele of gemeenschappelijke ruimtes schoonmaken

 

Tarief schoonmaakster

De tarieven voor een schoonmaakster zijn gebaseerd op dienstencheques. Per gepresteerd uur betaal je één cheque van 9 euro, maar netto betaal je slechts 6,30 euro (na belastingaftrek krijg je 30% terug). Meer niet! Dienstencheques zijn super eenvoudig en voordelig.

Als klant moet je alleen schoonmaakproducten en -materiaal in huis hebben. Wij werken het liefst met ergonomisch materiaal en milieuvriendelijke producten. Bij de start van de samenwerking krijg je van ons een materiaallijst.

Veelgestelde vragen over de schoonmaakdienst van Dienstenthuis

 

Bespaar tijd met een schoonmaakster

Vraag jouw schoonmaakhulp aan

Meer info? Bel gratis!

0800 90 915