Maaltijden aan huis klaargemaakt

Geen zin om na je werkdag nog te koken? Maak gebruik van de maaltijdservice van Dienstenthuis en geniet van heerlijke warme maaltijden bij jou aan huis klaargemaakt!

 

Bespaar tijd met een heerlijke maaltijd van onze huishoudhulp

Vraag jouw huishoudhulp aan

Meer info? Bel gratis!

0800 90 915

Onze huishoudhulpen bereiden lekker eten aan huis

Jij wilt een proper huis en ’s avonds gezond en lekker eten? Dat kan! De huishoudhulpen van Dienstenthuis bereiden tijdens hun poetsdienst een heerlijke maaltijd aan huis voor jou en je gezin.

Lasagne, stoofpot met kip of een rijstschotel? Alles is mogelijk! Jij zorgt voor de (verse) ingrediënten of wij halen de nodige boodschappen zelf in huis. Wanneer je thuis komt, hoef je alleen nog je voeten onder tafel te schuiven of warm je je gerecht nog even op. Eet smakelijk!

 

Wat doet je huishoudhulp niet?

We bereiden verse maaltijden aan huis in de categorie ‘dagelijkse kost’. Geen gastronomische gerechten, wel lekker warm eten. We maken ook slechts één gerecht en niet een volledig weekmenu.

 

Wat kost een warme maaltijd aan huis?

Voor een huishoudhulp, die ook een warme maaltijd aan huis bereidt, betaal je, naast de kosten van de ingrediënten, slechts één dienstencheque per uur. Een cheque kost 9 euro, maar netto betaal je maar 6,30 euro (30% belastingaftrek). Meer niet! Geen extra kosten voor transport of administratie.

 

Ontdek hoe huishoudhulp met dienstencheques werkt.

“Onze poetshulp werkt al meer dan 10 jaar bij ons. Ze is een stuk van het meubilair geworden (lacht). Ze ziet alles en trekt haar plan. Sinds 2 jaar hebben we ook een strijkhulp. Ieder jaar krijgen ze een cadeautje van mij rond de jaarwisseling.”
“Wanneer er iets extra gedaan moet worden zoals de oven schoonmaken, laat ik een briefje achter en dan gebeurt dat. Ik kan op mijn thuishulpen rekenen.”

- Ingrid Baeten

Veelgestelde vragen over onze maaltijdservice

 

Bespaar tijd met een heerlijke maaltijd van onze huishoudhulp

Vraag jouw huishoudhulp aan

Meer info? Bel gratis!

0800 90 915