Consulent dienstencheques regio Antwerpen Zuid

Functieomschrijving

Je bent het gezicht van Dienstenthuis voor zowel klanten als huishoudhulpen.

Door het voeren van een grondig sollicitatiegesprek krijg je inzicht in de mogelijkheden van de kandidaat-huishoudhulpen. Je zorgt voor de ideale match tussen hen en de aanvragen van de klanten, waarna je de huishoudhulp aan de klant gaat voorstellen tijdens een huisbezoek.

Je geeft een hoge prioriteit aan de tevredenheid van klanten en huishoudhulpen. Voor beide partijen ben je het aanspreekpunt bij problemen of eventuele vragen. Je bent creatief, inventief en commercieel ingesteld bij het zoeken naar oplossingen.

Je stuurt de huishoudhulpen aan. Via opvolgingsgesprekken ben je actief betrokken bij hun welzijn op de werkvloer.

Je draagt zorg voor een perfecte administratieve opvolging en prestatieverwerking. Je neemt initiatieven om de werking van het kantoor te optimaliseren.

 

Profiel

Je kan je inleven in het verhaal van mensen, maar je staat ook stevig genoeg in je schoenen om hiervan afstand te nemen. Je combineert moeiteloos verschillende taken en bent stressbestendig. Je bent professioneel en vlot aan de telefoon en weet bij een eerste contact snel het ijs te breken. Mens- en resultaatgerichtheid zijn voor jou geen tegengestelde begrippen. Maturiteit weten we naar waarde te schatten.

Je beschikt minimaal over een bachelor diploma. Rijbewijs B is een vereiste.

 

Aanbod

We streven binnen Dienstenthuis naar een goede work-life balance. Daarom zoeken we een kandidaat die in of vlakbij de regio Antwerpen woont (kantoren WilrijkMortsel en Boom).

Je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig en ondernemend te functioneren binnen een sterke structuur. Je kan rekenen op een goede coaching en begeleiding. Naast een degelijke verloning geniet je van een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen, waaronder een bedrijfswagen.

Bij Dienstenthuis kom je terecht in een jong, dynamisch, commercieel bedrijf met een hart voor mensen, waar je een reële bijdrage levert aan de tewerkstelling van kansengroepen. Wil jij ook deel uitmaken van dit succesverhaal? Dan ben jij misschien onze toekomstige medewerker.

 

Interesse?

Mail je motivatiebrief en CV naar liesbet.peeters@dienstenthuis.be.
Solliciteren is mogelijk tot en met 31 juli 2018.

Je gegevens worden verwerkt conform ons cookie policy en privacy beleid